Starten met bloemen- en plantenverkoop

Een vliegende start met uw bloemen- en plantenverkoop

GEDI B.V. – vers én direct!

‘Alles van perfecte kwaliteit.’

GEDI B.V. is al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner en een begrip in het Westland en ver daarbuiten. Dagvers gekocht, vakkundig opgebouwd en vertrouwd getransporteerd. Alles van perfecte kwaliteit!

Servicegericht en vakkundig

Met een schat aan ervaring weet GEDI B.V. als geen ander hoe uw producten verpakt en verladen moeten worden. Daarnaast weten we precies welke aanbieders de beste producten aanbieden met de juiste prijs-kwaliteit verhouding.

 

Gezamenlijk ontwikkelen

GEDI B.V. kan ook samen met u het bloemen- en plantenconcept verder ontwikkelen. In deze trajecten ontwikkelt GEDI B.V. plannen om uw huidige bloemenverkoop te stimuleren en verder te laten groeien. Dit gebeurt aan de hand van testtrajecten, monitoring, het nemen van steekproeven en het ontwikkelen van passende verkoopstrategieën, welke zorgen voor een goed draaiend en aantrekkelijk bloemen- en plantenschap!

Training

GEDI B.V. verzorgt voor haar vaste afnemers op locatie trainingen voor uw organisatie. Het goed verzorgen en presenteren is essentieel om uw bloemen- en plantenomzet te verhogen. GEDI B.V. beschikt over deze specifieke kennis en biedt hiervoor diverse trainingsmogelijkheden aan.

Workshops

GEDI B.V. verzorgt ook workshops voor haar vaste afnemers. Of het nu gaat om verschillende stijlen van bloembinden, product- en kleurcombinaties, heel veel is mogelijk. Naast kennisverbreding is het een perfect middel om medewerkers in uw organisatie volledig bij uw plannen te betrekken en te motiveren voor verdere groei.

Waarom GEDI B.V.?

  • Vers én direct
  • Alles van perfecte kwaliteit
  • Servicegericht en vakkundig
  • Gezamenlijk ontwikkelen
  • Training en Workshops